in

Woodmere wegversmalling zorgt voor 12 ongelukken in 6 weken

Je hebt hoogstwaarschijnlijk wel eens gehoord van de “11foot8” -brug in Durham, North Carolina. De beroemde brug heeft al meer dan 10 jaar een cultstatus sinds Jurgen Henn camera’s op de brug richtte om alle vrachtwagens te filmen die tegen de onderkant van het viaduct rijden. En dat zijn er een hoop!

De “11foot8” -brug krijgt nu concurrentie van een nieuw stukje wegenbouw: de Woodmere Avenue wegversmalling. Gelegen in Watford, nabij Londen, moet deze wegversmalling voorkomen dat brede voertuigen, zoals vrachtwagens, een woonwijk betreden. De wegversmalling is 198 cm breed en hoewel dat genoeg moet zijn voor de meeste personenauto’s, hebben sommige bestuurders wat moeite met ruimtelijk inzicht.

De Ring-camera van een bewoner filmde maar liefst 12 ongevallen in een periode van zes weken. Inmiddels heeft de Woodmere wegversmalling heel wat bekendheid gekregen en zelfs zijn eigen YouTube-kanaal en Facebook-pagina. De eerste compilatie is ook al verschenen en die zie je hieronder!

Via: Carscooops

Video: Wegversmalling in UK zorgt voor 12 ongelukken in 6 weken

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Ricciardo interview USGP Sky sports

Ricciardo genoot van weekend in Austin

Nieuwe BMW M4 CSL gespot

Hardcore variant van de BMW M4 gespot