in

Wordt hier de BMW M4 GTS getest op de Nordschleife?

Spotter Cvdzijden filmde onlangs een mysterieuze BMW op de Nordschleife. Op de zijkant en motorkap zien we de overduidelijke MotoGP stickers waardoor het misschien lijkt alsof dit de MotoGP Safety Car is, maar die ziet er heel anders uit.

Nee, volgens velen zien we hier de opvolger van de E92 M3 GTS, de F82 M4 GTS. De auto heeft een fikse reeks aanpassingen ten opzichte van de standaard M4, waaronder een nieuwe voorbumper met splitter, een vaste achtervleugel, Recaro kuipstoeltjes en geen achterbank meer. Dit is waarschijnlijk een van de eerste prototypes van een M4 GTS variant, die op zijn vroegst in 2016 zal verschijnen.

We gaan er vanuit dat BMW het vermogen ook wat opkrikt en het voordeel van de 3.0-liter zescilinder turbomotor is dat hij gemakkelijk te tunen is, tuner Lightweight demonstreerde vorige maand namelijk een M4 met 520 pk.

Video: BMW M4 GTS test op de Nordschleife?

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Deze man ramt zich in en uit een parkeergarage

Deze man ramt zich in en uit een parkeergarage

Renault Sport R.S. 01 debuteert met Alain Prost

Renault Sport R.S. 01 debuteert met Alain Prost