in

WRC 2013 – Rally Argentina Highlights

De 5e ronde van het WRC vindt plaats in Argentinië  Sebastien Loeb is na een afwezigheid van twee rally’s weer terug, de negenvoudige wereldkampioen is er voor de voorlaatste maal bij. Hij won deze rally maar liefst acht maal op rij en hoopt daar natuurlijk negen maal op rij van te maken. De nieuwe meester in het WRC is echter Sebastien Ogier, hij won 3 van de 4 verreden rally’s en versloeg Loeb in een direct duel in Zweden.

De Finnen Mikko Hirvonen en Jari-Matti Latvala zijn slecht aan het seizoen begonnen. Zij moeten in Argentinië laten zien dat ze er nog bij horen en meer dan alleen tweede viool kunnen spelen voor Citroën en Volkswagen.

Rally Argentina verloopt wat anders met slechts 14 stages verspreid over vier dagen. De langste proef van de wedstrijd is de KP van Ascochinga die met zijn 52 km een belangrijke rol zal spelen. Hieronder kunnen jullie highlights bekijken van de stages die tot dusver zijn verreden, na de Rally Argentina volgt er een uitgebreide samenvatting.

Stages 1-3

Stages 4-5

Stages 6-7

Stages 8-9

Stages 10-12

Stages 13-14

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

2013 Porsche 911 Turbo en Turbo S

2013 Porsche 911 Turbo en Turbo S

Porsche Carrera GT vs 911 GT2 RS

Porsche Carrera GT vs 911 GT2 RS