in

WRC 2013 – Rally Mexico Highlights

Afgelopen vrijdag is het derde WRC-evenement van 2013 van start gegaan, de Rally van Mexico. Dit is de eerste gravel rally van het seizoen en we kunnen jullie nu alvast vertellen dat Sebastien Loeb de rally niet gaat winnen, hij laat deze rally namelijk schieten. Zijn Citroën DS3 zal worden bestuurd door Chris Atkinson.

Sebastien Ogier en Volkswagen hebben een grote kans dat ze Mexico verlaten als leider in het kampioenschap. De VW-rijder heeft momenteel een voorsprong van 22 punten op Mads Østberg, terwijl er 28 punten te verdelen zijn.

De derde ronde van het FIA World Rally Championship bestaat uit 23 proeven over bijna 400 kilometer op snelheid. Tijdens Rally Mexcio komen de 315 pk sterke World Rally Cars in actie op proeven tot 2700 meter hoog, hoger dan bij ieder andere rally op de kalender. Highlights van de rally vind je hieronder.

Video: WRC 2013 – Rally Mexico Highlights

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Racing Legends - Colin McRae

Racing Legends – Colin McRae

Vier Lamborghini Aventadors in NYC

Vier Lamborghini Aventadors in NYC