in

WRC 2013 – Rally Sweden Highlights

Afgelopen vrijdag is het tweede WRC evenement van 2013 van start gegaan, de Rally van Zweden. Iedere dag zullen wij deze post updaten met de laatste highlight video’s zodat jullie goed op de hoogte kunnen blijven.

Met de terugkeer van de Rally Monte-Carlo naar de WRC in 2011, is de Rally Sweden verplaatst naar zijn traditionele tweede plek op kalender. Rally Sweden bestaat uit 22 etappes over een afstand van 339 kilometer met start en finish in Karlstad en het permanente servicepark in Hagfors. De stages van vrijdag zijn gevestigd in de regio Hagfors, zaterdag stagen vinden plaats ten oosten van de stad en het grootste deel van de actie op zondag vindt plaats over de grens in Noorwegen.

Rally Sweden staat uiteraard bekend om de winterse omstandigheden, zijn uitgestrekte naaldbossen en de stages die daar dwars doorheen lopen. Hieronder kun je per dag alle highlights bekijken, aan het einde van iedere dag wordt de post geüpdatet met nieuwe highlights.

Rally Sweden Highlights Day 1

Rally Sweden Highlights Day 2

Rally Sweden Day 3 Highlights

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

The Sound of a McLaren M8C

The Sound of a McLaren M8C

Hillclimb - BMW E30 M3 DTM EVO

Hillclimb – BMW E30 M3 DTM EVO