in

WRC 2016 – De beste sprongen van afgelopen seizoen

In samenwerking met DJI, een producent van drones, reikt de FIA dit jaar de DJI Aerial Award uit aan de coureur met de beste sprong van 2016. Stemmen kan via de website van WRC en tijdens het Gala in Sydney, later deze maand, zal de winnaar bekend gemaakt worden.

De organisatie heeft een shortlist gemaakt van de vier grootste sprong locaties op de WRC kalender, vervolgens hebben ze gekeken welke coureur deze sprong het spectaculairst nam. De locaties zijn Colin´s Crest – FAFE – Micky´s Jump en Yellow House vergezeld door de volgende coureurs: Thierry Neuville – Andreas Mikkelsen – Mads Østberg en Ott Tänak.

Hoewel het stuk voor stuk prachtige sprongen zijn, is het niets vergeleken bij deze sprong. Die was pas echt ver, alleen kon de coureur daarna niet meer verder en dat is wel een voorwaarde neem ik aan.

Video: De beste sprongen van WRC 2016

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

goedkoopste-gymkhana-ooit-750x420

Dit is de goedkoopste Gymkhana video ooit!

sema-2016-750x420

De gaafste auto’s van SEMA 2016