in

WRC 2021- Rallye Monte-Carlo Highlights

Na hun WRC-titel van 2020 zijn Sébastien Ogier en co-driver Julien Ingrassia het nieuwe seizoen vliegend van start gegaan. Het duo van Toyota GAZOO Racing won met de Toyota Yaris WRC de legendarische Rally van Monte-Carlo.

Het was de zevende Monte-Carlo-overwinning voor Sébastien Ogier, drie ervan behaalde hij met Volkswagen, twee met Ford en één met Citroën en Toyota. Tevens was de overwinning in de Rally van Monte-Carlo de vijftigste voor Sébastien Ogier en co-driver Julien Ingrassia in het FIA World Rally Championship. Slechts één duo wist deze mijlpaal eerder te bereiken. Die andere legendarische Fransman, genaamd Loeb.

Op ruim een halve minuut achter Ogier finishte teamgenoot Elfyn Evans als tweede. Hyundai-coureur Thierry Neuville eindigde als derde op dik 73 seconden achterstand. De volgende rally op de WRC-kalender is de Arctic Rally van Finland, 26-28 februari. Deze rally is ter vervanging van de geannuleerde Rally van Zweden.

Video: WRC 2021- Rallye Monte-Carlo Highlights

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

1.000 pk sterke Audi RS6 C8 van MTM haalt 354 kilometer per uur

1.000 pk sterke Audi RS6 C8 van MTM haalt 354 km/h

Jaguar F-Pace diepe plas

Bestuurder gaat door diepe plas met Jaguar F-Pace