in

YouTuber crasht met Huracán STO

Darius Dobre, één van de Dobre Brothers en onderdeel van een YouTube-kanaal met 10 miljoen abonnees, crashte met een Lamborghini Huracán STO tijdens een run op een verlaten dragstrip.

Er was een challenge gaande om zo snel mogelijk naar het einde van de dragstrip te rijden en weer terug te keren. Bij zijn terugkeer remde Darius veel te laat, waardoor de Huracán STO dwars door een hek reed. De Lamborghini liep hierdoor logischerwijs nogal wat schade op, waaronder aan de voorbumper, zijspiegels, krassen op de lak en een lekkage aan de linkerkant.

Het is natuurlijk best schrikken als je crasht met een auto die in Nederland €454.920 kost. Maar het wordt vervolgens door de YouTubers weer enorm uitgemolken in combinatie met de nodige cliché levenslessen. En dat terwijl hij met deze video de schade waarschijnlijk alweer heeft terugverdiend.

Video: YouTuber crasht met Huracán STO

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video