in

YouTuber POG rolt MINI John Cooper Works GP in z’n achtertuin

De Belgische Instagrammer en YouTuber POG heeft een geweldige collectie supercars, en onlangs voegde hij een MINI John Cooper Works GP toe aan zijn collectie. Deze uitvoering heeft 306 pk en is ontdaan van alle overtollige zaken, voor maximale acceleratie en wendbaarheid.

De snelle MINI werd geleverd in een houten krat en POG was razend enthousiast met zijn nieuwe speeltje, nummer 225 van 3000 exemplaren. Omdat hij zogenaamd nog in lockdown was en niet de openbare weg op kon, besloot de Belg maar wat rondjes in zijn tuin te crossen. Dat ging in eerste instantie best goed, totdat hij zijn rondjes begon te klokken en steeds sneller wilde gaan.

Nog voordat er 25 kilometer op de teller staat van de gloednieuwe MINI John Cooper Works GP, gaat het mis. POG gaat over de kop met de hot hatch en de MINI loopt daarbij flink wat schade op. Zoals een echte YouTuber betaamt is natuurlijk alles gefilmd en hieronder te zien.

Video: POG rolt MINI John Cooper Works GP in z’n achtertuin

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Koenigsegg Regera uitgevoerd in blauw carbon met gouden details

Koenigsegg Regera uitgevoerd in blauw carbon met gouden details

962 pk Porsche Cayenne Turbo haalt 333 kmh

962 pk Porsche Cayenne Turbo haalt 333 km/h