in

Zeven Redenen Waarom Je Een E46 M3 Moet Hebben

De BMW E46 M3 is voor velen nog steeds de ultieme BMW M3, en hoewel de E46 M3 alweer 12 jaar oud is heeft hij nauwelijks iets aan glans verloren. Sterker nog, deze klassieker wordt alleen maar aantrekkelijk dankzij de daling in prijs. Een nieuwe M3 is tenslotte voor weinig personen weggelegd, maar tegenwoordig kun je er al een voor 15.000 euro kopen.

We hebben jullie al verschillende E46 M3 video’s voorgeschoteld dus we kunnen ons haast niet voorstellen dat je nog niet overtuigd bent. Hij ziet er mooi uit, de 3.2-liter zes-in-lijn levert 343 pk, hij is 200 kg lichter dan de huidige M3 en hij produceert het beste BMW geluid ooit! Maar mocht je nog twijfelen, scroll dan naar beneden om de video van CarThrottle te bekijken.

CarThrottle geeft je namlijk zeven redenen waarom je een BMW E46 M3 moet hebben, sommige serieuzer dan andere maar uiteindelijk hebben ze helemaal gelijk. Nieuw puntje op mijn bucket list, een E46 M3.

Video – Zeven Redenen Waarom Je Een E46 M3 Moet Hebben

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Tuned - Mitsubishi Evo X

Tuned – Mitsubishi Evo X

Petrolicious - Martini Ford Mustang

Petrolicious – Martini Ford Mustang