in

Zie de Ferrari FF over de Autobahn cruisen met 300+

Als je met een Ferrari een lange reis moet maken door Europa, dan zijn de GTC4 Lusso en diens voorganger, de FF, wellicht de beste keuzes. Een atmosferische 6,3-liter V12 in de neus, vierwielaandrijving, vier ruime zitplaatsen en een grote kofferbak. Comfortabeler en sneller kun je niet reizen met een Ferrari.

Om te zien hoe Ferrari’s continentale cruiser rijdt, kreeg AutoTopNL de kans om met een felrode FF op hoge snelheid over de Autobahn te zoeven. Volgens het boekje sprint de Ferrari FF in 3,7 seconden naar 100 km/h en AutoTopNL wist de 100-200 sprint te klokken in 8,1 seconden. De auto oogt ontzettend stabiel terwijl de naald van de teller richting 320 kilometer per uur gaat.

De twaalfcilinder produceert een mooi achtergrondgeluid tijdens de acceleratie, maar helaas wordt dit op hogere snelheid verpest door windgeruis.

Video: Zie de Ferrari FF over de Autobahn cruisen met 300+

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Liberty Walk Silhouette Works Nissan 35GT-RR

Liberty Walk Silhouette Works Nissan 35GT-RR

Toyota Celica Pikes Peak crasht op Leadfoot Hillclimb

850 pk Toyota Celica Pikes Peak crasht op Leadfoot Hillclimb