in

Zie deze man eens lekker cruisen in zijn Lamborghini Veneno Roadster

Uit het niets verscheen er in Beverly Hills ineens een Lamborghini Veneno Roadster. Op en neer cruisend over Rodeo Drive genoot de eigenaar van het feit dat hij de duurste productieauto ter wereld bezit.

Van de Lamborghini Veneno Roadster zijn negen exemplaren gemaakt, ieder met een prijskaartje van ruim 4.2 miljoen euro. De carrosserie is grotendeels geschilderd in mat zwart, maar er zijn ook een aantal groene accenten aanwezig, zoals op de voorkant van de splitter en de side skirts. De motor is gelijk aan die in de Aventador SV, een 6.5-liter V12 met 750 pk. Het vermogen wordt via een aangepaste ISR-transmissie naar alle vier de wielen gestuurd, die zijn verbonden aan een pushrod ophanging en horizontale dempers.

We hebben het wel vaker over ‘Batmobiles’ maar een carrosserie zo extreem als de Lamborghini Veneno, dat zie je toch maar zelden.

Video: Lamborghini Veneno Roadster

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

when in doubt, throttle out

When in doubt…. throttle out!

LaFerrari FXX-K op Spa-Francorchamos

LaFerrari FXX K gefilmd op Spa-Francorchamps