in

Zie een Porsche 911 GT2 RS op pijnlijke wijze crashen

Weet je wat je met een 700 pk sterke Porsche 911 GT2 RS niet moet doen? De Traction Control en ESC uitzetten als het regent en dan een flinke dot gas geven. Tenzij je een erg bedreven bestuurder bent natuurlijk.

Al aan het begin van de video zien we regendruppels op de voorruit, maar dat weerhoudt de bestuurder er niet van om agressief gas te geven waardoor de achterkant uitbreekt. De bestuurder gaat direct van zijn gas af, maar dan is het al te laat. De Porsche 911 GT2 RS zwenkt zijwaarts de andere kant op, maakt een 180 graden spin en ramt met de bestuurderskant de vangrail.

Als de cameraman uitstapt zien we dat de linkerkant van de Porsche aan gort is. Er is schade aan de carrosserie, ophanging, velgen en dorpel. En dat is alleen nog maar de zichtbare schade, er zal ongetwijfeld nog meer kapot zijn. De bestuurder heeft in ieder geval geen hoop dat de 911 GT2 RS gerepareerd kan worden, direct na de crash roept hij al meerdere malen dat de auto total loss is.

Uiteindelijk bleef iedereen ongedeerd en dat is het belangrijkste, als zal de bestuurder wel goed balen van deze crash. Maar niet zo erg als deze Porsche-bestuurder, die met zijn GT2 RS een Huayra BC ramde…

Video: Zie een Porsche 911 GT2 RS op pijnlijke wijze crashen

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Tesla Cybertruck is niet sneller dan een 911 Turbo S

Tesla Cybertruck is niet sneller dan een 911 Turbo S

Bestuurder in A-klasse wordt 3x aangehouden in 3 dagen!

Bestuurder in A-klasse wordt 3x aangehouden in 3 dagen!