in

Zie hoe een gecrashte AMG GLC 63 hersteld wordt

Arthur Tussik is een beroemdheid op YouTube omdat hij gecrashte auto’s er weer als nieuw uit laat zien. Dit doet hij in zijn garage in Litouwen met relatief eenvoudig gereedschap en het is vaak een fascinerend proces om te zien. Ditmaal gaat hij aan de slag met een Mercedes-AMG GLC 63 S.

De 510 pk sterke SUV is in slechte staat en is betrokken geweest bij een stevig ongeluk. De Mercedes-AMG werd gestript aangeleverd bij Arthur en hij moet de complete rechterkant, linker achterpaneel, kofferbakken en twee deuren vervangen. Maar voordat hij die onderdelen kan monteren, moet het chassis hersteld worden.

Deze AMG zit dusdanig ver in elkaar dat de structurele integriteit van de auto wel aangetast moet zijn. Of het nog een veilige auto is betwijfelen we, maar wij zijn geen schadeherstelbedrijf. Als Arthur Tussik na 120 uur werken klaar is zie je in ieder geval niets meer van de schade.

Video: Zie hoe een gecrashte AMG GLC 63 hersteld wordt

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Nico Rosberg knalt met 2.000 pk Rimac Nevera door Monaco

Nico Rosberg knalt met 2.000 pk Rimac Nevera door Monaco

520 pk Seat Leon Cupra sleurt zich naar 300 km:h

520 pk Seat Leon Cupra sleurt zich naar 300 km/h