in

Zien we hier de Lamborghini Aventador Performante?

Op een parkeerplaats in Italië werd deze gecamoufleerde Lamborghini Aventador gespot, vermoedelijk gaat het hier om een Performante-uitvoering.

Dit is de eerste keer dat dit prototype op video is vastgelegd en het is duidelijk te zien dat deze Aventador is uitgerust met nogal wat indrukwekkende aerodynamische onderdelen. Aan de achterkant zien we dat dit prototype een vergelijkbare uitlaat heeft als de Huracán Performante, een extreme diffuser en een kleine haaienvin op de motorkap. Bovenop de kont staat een flinke achtervleugel welke ongetwijfeld is uitgerust met Aerodinamica Lamborghini Attiva (ALA).

Aan de zijkant zien we dat er grotere luchtinlaten zijn voor de 6,5-liter V12-motor, welke vermoedelijk richting de 800 pk zal leveren. De voorzijde van de neus heeft een grotere splitter, gewijzigde luchtinlaten en waarschijnlijk ook de beweegbare delen voor Lamborghini’s actieve aerodynamica.

Video: Lamborghini Aventador Performante?

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Extreme Tuners Subaru Impreza

Extreme Tuners Subaru Impreza levert 1.650 pk op de dyno

Lister Thunder Jaguar F-Type

Lister gaat de Jaguar F-Type opvoeren naar 666 pk