in

Zijn dit de ergste verkeersdrempels ter wereld?

Ik heb geen enkel probleem met verkeersdrempels, mits ze op een nuttige plaats liggen en niet anderhalve meter hoog zijn. Verkeersdrempels in woonwijken, bij scholen en andere plaatsen waar gevaarlijke situaties kunnen ontstaan zijn wat mij betreft terecht, maar je kunt ook overdrijven natuurlijk..

Het hele idee van de verkeersdrempel is dat een voertuig veilig vertraagt wordt, niet dat hij vervolgens naar de garage moet om de ophanging te vervangen. De verkeersdrempels die je hieronder ziet zijn werkelijk te absurd voor woorden, misschien wel de ergste ter wereld!

De video toont een set van vijf verkeersdrempels om het verkeer te vertragen tot een absoluut slakkentempo. Al stuiterend rijden de voertuigen eroverheen en dat ziet er best hilarisch uit, maar het is natuurlijk te triest voor woorden dat zoiets geplaatst wordt. Ze liggen ergens in Florida en laten we hopen dat ze daar blijven! Ben jij ook zoiets tegengekomen, laat het ons weten in de comments.

Video: Ergste verkeersdrempels ter wereld?

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

VKV City Racing 2014 Highlights

VKV City Racing 2014 Highlights

Matt Farah ontdekt dat 707 pk in de regen zinloos is

Matt Farah ontdekt dat 707 pk in de regen zinloos is