in

Zo sloop je de velgen van je Ferrari 458 Italia

Deze opnames zijn gemaakt bij een wasstraat in Turkije. Het lijkt erop dat de Ferrari-bestuurder even wilde laten zien hoe goed hij kon powersliden met de 458 Italia Spider, maar dat ging al snel mis.

Er is niet genoeg ruimte op deze krappe weg voor een powerslide en zodra de kont van de Ferrari begint te glijden is een aanvaring met de middenberm onvermijdelijk. Eerst raakt het linker achterwiel de stoeprand en doordat de 458 Italia om zijn as spint krijgen het rechter achterwiel én voorwiel ook nog een flinke opdonder.

Volgens een aantal reacties op sociale media zou de bestuurder van de Ferrari een medewerker van de wasstraat zijn geweest. Er gaan echter ook verhalen rond dat het de eigenaar zelf was, wat ons aannemelijker lijkt.

De video is kort en gefilmd met een aardappel, dus als je optimaal wil genieten van de atmosferische 4.5-liter V8, of meer crashes wil zien, dan bekijk je deze pagina met Ferrari 458 Italia-video’s.

Via: carscoops

Video: Zo sloop je de velgen van je Ferrari 458 Italia

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Op de Rollenbank - Smart ForFour Brabus

Op de Rollenbank – Smart ForFour Brabus

Audi RS6 GTO

De Audi RS6 GTO is een hommage aan de IMSA GTO