in

Zo staat ineens je Aventador in de brand

Vorige maand verschenen er foto’s van een brandende Lamborghini Aventador LP720-4 50 Anniversario in Dubai. Niemand wist toen wat de oorzaak was van de brand, maar nu is er een video opgedoken waarin te zien is hoe de brand ontstaat.

Toch een vervelend kwaaltje dat je Aventador na een paar keer flink revven in de brand vliegt. Maar dat had de bestuurder kunnen weten, het is namelijk niet de eerste keer dat een Aventador in de brand vliegt. Wat nog opvallender is, is dat niemand even uitstapt en naar de bestuurder loopt om te zeggen dat zijn Lamborghini in brand staat. Schreeuwen helpt namelijk niet zoveel, dat kan zoveel betekenen. Meer gas geven, minder gas geven of je auto staat in brand?

Als ze gewoon even naar de bestuurder waren gelopen was zijn prachtige Lamborghini Aventador waarschijnlijk niet voor de helft afgebrand.

Video: Aventador in brand

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW-M4-GTS-Video

Dit is de 2016 BMW M4 GTS!

Ferrari 550 GT Hillclimb

Ferrari 550 GT hillclimb is puur genot