in

Zo ziet Circuit Zandvoort eruit per 19-12

Op Circuit Zandvoort wordt nog altijd met man en macht gewerkt om de omloop gereed te krijgen voor het Grand Prix-weekend dat op 1 mei 2020 van start gaat. Ruim 300.000 toeschouwers komen dat weekend naar het circuit om Max Verstappen in actie te zien en dus zijn de eerste werkzaamheden erop gericht om het circuit geschikt te maken voor deze enorme mensenmassa.

In onderstaande drone videos zien we dat er verschillende tunnels gelegd worden naar het paddock. Daarnaast is de duin links van de hoofdtribune geheel verwijderd zodat er extra tribunes gebouwd kunnen worden aan het rechte stuk.

Tevens kunnen we zien dat de contouren van de nieuwe Hugenholtzbocht steeds duidelijker worden en dat het oude asfalt van de Arie Luyendijkbocht geheel verwijderd is. Zodra de tunnel daar in de grond ligt zal men beginnen aan de 18 graden banking van de kombocht.

Ondertussen is het hele paddock ook zo goed als gestript.

Video: Zo ziet Circuit Zandvoort eruit per 19-12

Zo zag het eruit per 13-12

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

dragrace met een verrassende twist

Dragrace heeft een verrassende twist

De Toyota Supra uit 2 Fast 2 Furious

Hoe de Supra’s uit deel 1 werden opgelapt voor 2 Fast 2 Furious