in

Zo ziet Kerstmis eruit als je heel rijk bent

Kun je je voorstellen dat je zo rijk bent, dat je met Kerstmis jezelf een Lamborghini Aventador SV cadeau doet? Zoiets past natuurlijk niet onder de boom en wordt door Lamborghini met een vrachtwagen bij je thuis afgeleverd. Als de laadklep open gaat rolt de 750 pk sterke Aventador Superveloce naar buiten, compleet verpakt in een beschermende plastic hoes.

Het uitpakken is net zo leuk als het krijgen, langzaam maar zeker worden de scherpe lijnen van de Lamborghini onthuld en na een  kleine vijf minuten staat er een prachtige, knalgele, hypercar bij je op de stoep….

Althans, dit is het scenario dat ik voor ogen zou hebben. Want in deze video wordt de Aventador SV bij een dealer geleverd en uitgepakt door een medewerker. Gezien de prijs en de zeldzaamheid van deze auto, zou het uitpakken van de verpakking niet onderdeel moeten zijn van de levering aan de klant?

Video: Lamborghini Aventador SV uitpakken

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

welke generatie m3 klinkt het beste

Welke generatie M3 klinkt het beste?

Audi R8 drift op besneeuwde bergweg

Audi R8 te zien in zijn natuurlijke omgeving