in

Ferrari F80 voor het eerst in actie te zien!

We hebben de nieuwe Ferrari F80 natuurlijk al gecamoufleerd in actie gezien toen hij nog in ontwikkeling was en codenaam F250 had. Maar tijdens de Finali Mondiali 2024 was de hypercar voor het eerst te zien zonder camouflage voor het grote publiek.

De Ferrari F80 kwam in actie op het circuit van Imola, waar de jaarlijkse Finali Mondiali plaatsvond. Met 1200 pk is dit de krachtigste straatlegale Ferrari ooit is gemaakt; de F80 combineert een 3,0 liter twin turbo V6-motor met een hybride systeem zoals dat wordt gebruikt in de Le Mans-winnende 499P.

In deze video zie en hoor je de nieuwe hypercar tijdens zijn wereldwijde debuut. De Ferrari F80 wordt in een oplage van 799 exemplaren gebouwd die allemaal al verkocht zijn tegen een prijs van 3 miljoen euro ex belastingen. De eerste exemplaren gaan eind 2025 naar klanten. Wil je alle details weten en zien van de Ferrari F80, bekijk dan deze video.

Video: Ferrari F80 voor het eerst in actie te zien!

auteur avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Analyse van het duel tussen Verstappen en Norris in USA

Analyse van het duel tussen Verstappen en Norris in US GP