in

Meer beelden van de nieuwe Ferrari F250

Een maand nadat de nieuwe hypercar van Ferrari, codenaam F250, gespot werd is de auto wederom gefilmd. Ditmaal is de opvolger van de LaFerrari iets langer gefilmd en kunnen we iets meer details ontdekken.

Hoewel de onthulling nog zeker één jaar op zich laat wachten en het design nog sterk kan veranderen, lijkt de ‘F250’ een waar downforce monster te worden. Aan de voorzijde zien we een actieve splitter en luchtkanalen die achter de wielkasten doorlopen naar de side skirts. De achterzijde van de Ferrari trekt de aandacht door een enorme achtervleugel en werkelijk gigantische diffuser.

De fabrikant uit Maranello lijkt een concurrent te ontwikkelen voor de Mercedes-AMG One, Aston Martin Valkyrie en McLaren Senna. Waar de LaFerrari en Enzo beschikten over een atmosferische V12-motor, krijgt de opvolger hoogstwaarschijnlijk een twin turbo V6 met drie elektromotoren. Net als de 296 GTB.

Het zijn natuurlijk allemaal aannames die we maken op basis van deze beelden, maar dat het geen atmosferisch jankblok wordt dat staat wel vast.

Video: Meer beelden van de nieuwe Ferrari F250

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Klokje Rond - Opel Zafira 2_2 met 510_241 km

Klokje Rond – Opel Zafira 2.2 met 510.241 km

Tesla Model X Plaid vs Ferrari SF90 vs Lamborghini Aventador SVJ

Tesla Model X Plaid vs Ferrari SF90 vs Lamborghini Aventador SVJ