in

1.000 pk G63 AMG maakt sprong van 27 meter

Van alle YouTubers die we volgen is er geen één zo gek als Cody, aka WhistlinDiesel. Zijn motto is “Never ever ever Clickbait. Ever”. Hij upload maar een paar video’s per maand, maar iedere video is een avontuur en het is gegarandeerd iets dat je nog nooit gezien hebt!

In deze video heeft hij net een 1.000 pk sterke Mercedes-AMG G63 in ontvangst genomen. Zijn doel is om de duurzaamheid te testen van de G-klasse en dat doet hij door de SUV mee te nemen naar Silver Lake Dunes en daar de G63 ongenadig hard op zijn donder te geven. Eindigend met een sprong van maar liefst 27 meter!

Je kunt zeggen dat hij geen respect heeft voor zijn voertuigen en dat klopt! Hij koopt ze, sloopt ze, repareert ze soms en dan begint het hele proces eigenlijk weer opnieuw. Zo werd de G63 AMG na deze sprong opgelapt, om vervolgens in een andere video bovenop een huis gedropt te worden….

Pijnlijk om naar te kijken, ja. Cool om te zien, ja. Zero fucks given, ja!

Video: 1.000 pk G63 AMG maakt sprong van 27 meter

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Dashcam-compilatie van de Nederlandse wegen #21

Dashcam-compilatie van de Nederlandse wegen #21

Widebody Mercedes-AMG C63 S is een 700 pk sterke markeerstift

Widebody Mercedes-AMG C63 S is een 700 pk sterke markeerstift