in

YouTuber probeert Midnight Purple R32 GTR te slopen

YouTuber Whistlin Diesel heeft een Midnight Purple Nissan R32 GTR waar hij naar het schijnt 270.000 dollar in heeft gestopt. De RB26-motor is compleet opnieuw opgebouwd en levert 700 pk aan de wielen. Ieder weldenkend mens zou zuinig zijn op deze legendarische auto, maar Whistlin Diesel zeker niet!

In deze video probeert Cody zijn vers getunede 2.6-liter twin turbo zes-in-lijn motor te slopen, door alles te doen wat wij alleen in Forza Horizon zouden doen. Hij gaat met de R32 GTR rally rijden, driften, hij doet launches, burnouts, kortom alles wat je zou willen doen als je zero fucks erom geeft.

Met de inkomsten van het Whistlin Diesel YouTube-kanaal kan Cody de schade makkelijk repareren en dat zal hij ook doen, maar toch is dit wel pijnlijk om te zien. En tegelijkertijd is het ook wel weer gaaf, want stiekem zouden we dit allemaal willen doen.

Video: YouTuber probeert Midnight Purple R32 GTR te slopen

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

McMurtry Spéirling verbreekt Goodwood Hillclimb record

McMurtry Spéirling verbreekt Goodwood Hillclimb record

De Motorsport Crashes van 2022 week 22

De Motorsport Crashes van 2022 week 22