in

Challenger Hellcat met karrewielen doet burnout!

Houten wielen, betonnen wielen, zaagbladen als wielen, je kunt het zo gek niet bedenken of inventieve YouTubers hebben het geprobeerd. Maar dit is misschien nog wel de meest hilarische creatie van allemaal; een Dodge Challenger Hellcat met karrewielen!

YouTuber WhistlinDiesel heeft ervoor gekozen om de ruim 2.000 kg zware muscle car te voorzien van wielen die normaal gesproken gebruikt worden voor huifkarren en dergelijke. Het zijn aluminium wielen met gelaste spacers zodat ze naast het gespierde lichaam van de Hellcat uitkomen. De wielen hebben een massief rubberen band, waardoor het rijden nog enigszins comfortabel is.

WhistlinDiesel besluit om geheel in Amish-style wat boodschappen te gaan doen met de Challenger Hellcat en trekt daarbij logischerwijs veel bekijks. Om de hilarische video mooi af te sluiten, besluit de YouTuber om nog even wat burnouts te doen met de dunne karrewielen. Dat gaat verrassend goed, totdat hij hele sleuven in het asfalt maakt.

Video: Challenger Hellcat met karrewielen doet burnout!

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche 993 Turbo getest door Sjoerd van Stokkum

Porsche 993 Turbo getest door Sjoerd van Stokkum

Novitec McLaren 765LT

Rijtest van de Novitec McLaren 765LT met 855 pk