in

1.200 pk Jeep Trackhawk schreeuwt om aandacht

Zaimiam, een van de meest invloedrijke Jeep-eigenaren met 257K volgers op Instagram, heeft een Trackhawk die je niet snel over het hoofd ziet op straat.

Om te beginnen is het rode gevaarte uitgerust met een nieuwe voor- en achterbumper in combinatie met overfenders. Hierdoor konden de Ferrada Forged USf02-wielen, uitgevoerd in goud met zwart, nog verder naar buiten worden geplaatst en is de spoorbreedte flink toegenomen.

De eigenaar heeft ook instelbare luchtvering gemonteerd die de carrosserie verlaagt, of omhoog brengt wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld wanneer je een burnout maakt, wat met 1.200 pk natuurlijk kinderspel is.

Dat enorme vermogen is tot stand gekomen door de 6.2-liter V8-motor te voorzien van een Whipple supercharger, American Racing Headers, Crower Camshafts en andere performance onderdelen. De credits hiervoor gaan naar EM Performance, die meer vermogen uit de achtcilinder wist te halen dan Hennessey.

Mocht je dit monster in actie willen zien, scroll dan snel naar beneden voor de video!

Video: 1.200 pk Jeep Trackhawk

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Volkswagen ID.R record run Tianmen Mountain

Volkswagen ID.R record run Tianmen Mountain

NASCAR Brendan Gaughan Flip Talladega 500

NASCAR-coureur maakt volledige flip tijdens Talladega 500