in

2014 Nismo GT-R Nurburgring Lap – 7:08.679

Het is zover, de video die alle Nissan GT-R fans willen zien: de 2014 Nismo GT-R Nurburgring Lap. De 3.8-liter V6 in de Nismo GT-R levert 600 pk en 652 Nm koppel en een rondje Nürburgring gaat in 7:08.679. Met deze tijd staat hij tweede in het klassement voor productieauto’s, na de Porsche 918 Spyder. Een zeer indrukwekkend resultaat.

Naast het extra vermogen, dankzij grotere turbo’s en een aangepast motormanagementsysteem, zorgt de verbeterde aerodynamica voor 100 kilogram aan extra downforce. De wegligging is aangepakt middels een stijver chassis, aangepaste dempers aan de voor- en achterzijde en een extra stijve anti-roll bar achterin.
Kopers kunnen kiezen uit vijf verschillende kleuren: Brilliant White Pearl, Meteor Flake Pearl Black, Ultimate Metallic Silver, Vibrant Red en Dark Matte Grey.

Voor deze recordpoging zat Michael Krumm achter het stuur van de Nismo GT-R en in onderstaande video geeft ook nog eens commentaar op zijn eigen rondje, over rempunten, gemiste apexes en andere interessante informatie.

Video: 2014 Nismo GT-R Nurburgring Lap

2014 Nismo GT-R Nurburgring Lap – 7:08.679

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *