in

2025 BMW M2 CS Gespot op de ‘Ring

Er is een nieuwe spionagevideo gemaakt van de aankomende BMW M2 CS tijdens een paar snelle rondjes op de Nürburgring. Dit wordt de krachtigste BMW M2 aller tijden met volgens geruchten 525 pk uit de twin turbo 3.0-liter zescilinder.

De vorige generatie M2 CS was verkrijgbaar met een 7-traps M DTC transmissie, maar óók een handgeschakelde zesbak. Of het 2025-model eveneens een handbak krijgt valt nog te bezien, in de video horen we namelijk duidelijk een automatische transmissie.

Hoewel we geen fan zijn van hoe de nieuwe M2 eruitziet, valt niet te ontkennen dat het een geweldige sportwagen is en deze CS belooft de ultieme versie te worden. Visueel gezien spotten we een kleine ducktail spoiler en een licht aangepaste voorbumper, maar onder de camouflage zitten vast meer wijzigingen. We moeten nog heel even geduld hebben voordat BMW de wrap eraf trekt en ons alle details toont.

Video: 2025 BMW M2 CS Gespot op de ‘Ring

auteur avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Hummer H2 vs Suzuki Jimny

Hummer H2 vs Suzuki Jimny dragrace

Koenigsegg Jesko Attack

Koenigsegg Jesko Attack gaat los op het circuit