in

Van Stokkum op pad met de BMW M2 CS

In deze video gaat Sjoerd van Stokkum op pad met de BMW M2 CS. Tijdens zijn rijtest brengt Sjoerd ook nog even een bezoekje aan Junior Strous en Ferrari 458 GT2 project. Natuurlijk mag Junior ook even achter stuur stappen van de M2 CS, in zijn ogen de beste BMW van dit moment.

Het zwarte exemplaar waar Sjoerd mee rijdt is uitgerust met de 7-traps M DTC transmissie. Het is opvallend dat deze versnellingsbak in veel video’s te zien is, want de M2 CS is ook te verkrijgen met handgeschakelde zesbak. Zonder extra kosten.

De 3.0-liter twin turbo zescilinder heeft 450 pk, waardoor 100 km/h na  4.0 seconden op het display staat. 100 naar 200 km/h wordt geklokt in 8,21 seconden en de topsnelheid, 270 km/h, staat na 28 seconden op de teller.

Tot nu toe is iedereen razend enthousiast over de 150.000 euro kostende BMW M2 CS. Eindelijk weer een échte M-auto, is het veelgehoorde commentaar. Zal Sjoerd van Stokkum ook zo lyrisch zijn over het uitzwaaimodel van de M2?

Video: Van Stokkum op pad met de BMW M2 CS

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lamborghini Urus vs Audi RS6 in de regen

Lamborghini Urus vs Audi RS6 in de regen

Novitec Ferrari F8 Tributo

Novitec Ferrari F8 Tributo produceert 123 dB