in

24 uur in The Green Hell met de BMW M4 GT4

De M4 GT4 is BMW’s nieuwste klantenraceauto met als basis de M4 GTS aangevuld met een aantal verplichte en noodzakelijk raceonderdelen om te voldoen aan het GT4-klassement. De BMW M4 GT4 deed mee aan de 24 uur van Nürburgring 2017 en Jethro Bovingdon van DriveTribe mocht deelnemen aan de race samen met BMW-coureurs Ricky Collard, Druk Adorf en Jörg Weidinger.

De 24 uur van Nürburgring wordt door veel coureurs beschouwd als de zwaarste 24 uurs race ter wereld dankzij de de enorme lengte van het circuit, de honderden bochten en het geringe aantal uitloopstroken. Dankzij deze video zien we de race vanuit het perspectief van een coureur en ervaren we wat deze race zo bijzonder gaaf én zwaar maakt.

Een camerateam documenteerde Bovingdon’s race van start tot finish en het resultaat is een prachtige reportage die je eigenlijk moet streamen naar TV.

Video: 24 uur in The Green Hell met de BMW M4 GT4

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari 812 Superfast Review

Ferrari 812 Superfast Review

Robert Kubica F1 Test

Beelden van Robert Kubica’s F1 Test in Valencia