in

500 pk sterke BMW 330Ci op de limiet in Libanon

De heerser van het Libanese Hillclimb, Roger Feghali, zien we normaal gesproken achter het stuur van zijn brute Lancer Evo, maar Feghali racet ook af en toe met deze spectaculaire BMW 330Ci op specifieke evenementen waar achterwielaandrijving de voorkeur heeft.

De witte BMW was ooit oranje en eigendom van Garo Harotounian, die video moet je ook zeker kijken! De E46 330Ci wordt aangedreven door een getunede 3.2-liter S54-motor die in staat is 500 pk bij 9.000 tpm te produceren met een geweldige soundtrack.

Het is een spectaculaire machine met een geweldige geschiedenis en staat van dienst. Roger won met de 1000 kg wegende Coupé de Roumieh Hillclimb, gelegen ten noordoosten van Beiroet in Libanon. Hij was Naoum Oneissy in een eveneens spectaculaire BMW E30 nipt te snel af, slechts 0,3 seconden was het verschil.

Video: 500 pk sterke BMW 330Ci op de limiet in Libanon

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Op de Rollenbank - Jeep Grand Cherokee SRT-8

Op de Rollenbank – Jeep Grand Cherokee SRT-8

Klokje Rond - Volkswagen Golf TDI met 1 miljoen kilometer

Klokje Rond – Volkswagen Golf TDI met 1 miljoen kilometer