in

Deze 700 pk Mercedes G63 AMG is vurig

Deze geheel zwarte Mercedes G63 AMG gaat voor de ‘stealth look’ en is door tuner Eurowise Performance onder handen genomen.

De 5.5-liter Biturbo V8-motor levert nu 700 pk en blaast zijn uitlaatgassen door een Eurowise custom uitlaat naar buiten. Het uitlaatsysteem is zo gemaakt dat de G63 AMG dikke vlammen kan spuwen als de bestuurder daar zin in heeft.

Daarnaast is de Mercedes SUV zo’n 4 cm verlaagd, uitgerust met zwarte Vossen VFS1 22″ wielen, een Brabus voorbumper met LED-verlichting en mat zwarte dorpels. Binnenin is het dak en het stuur bekleed met Alcantara en enkele sierstukken uitgevoerd in carbon. In de kofferbak is nog een op maat gemaakte hondenbench geplaatst. Dat is dan wel weer mooi, een dikke vlammenwerper onder de auto maar het hondje moet wel mee kunnen. Niet alleen voor de show, maar ook praktisch dus.

Video: 700 pk Mercedes G63 AMG is vurig

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BAR Crash Eau-Rouge Raidillon

Die keer dat Villeneuve en Zonta afspraken vol gas door Eau Rouge te gaan

Supercharger vliegt rakelings langs cameraman

Cameraman bijna geraakt door rondvliegende stukken motorblok