in

806 pk sterke VF Engineering Lamborghini Huracan

De motor van de Huracan LP610-4 is grotendeels gebaseerd op de V10 van de Gallardo, het komt dus niet als een verassing dat de opvolger van de meest verkochte Lamborghini ooit niet heel veel sneller is.

Toonaangevende tuners als Underground Racing komen daarom met upgrade pakketten om de V10-motor wat extra vermogen te geven. Maar een twin-turbocharged Huracan met 2.300 pk is veel te extreem voor straatgebruik, dus als eigenaren meer vermogen willen maar wel de driveability willen behouden is een supercharger upgrade van VF Engeneering misschien een betere oplossing.

Het Amerikaanse tuning bedrijf heeft veel ervaring met Lamborghini’s 5,2-liter V10 en in combinatie met de supercharger zorgt dit voor een vermogen van 806 pk en 827 Nm koppel. Meer dan genoeg om bijna alle supercars achter je te laten.

Matt Farah test in deze video VF Engineering’s Lamborghini Huracan en komt tot de conclusie dat het vermogen tegen de limiet ligt voor wat geschikt is voor dagelijks gebruik op de weg. Tijdens zijn canyon rit komt Matt ook nog een meneer tegen die een fucking boomstam over de weg sleept met zijn truck… vanaf 3:15 minuten.

Video: VF Engineering Lamborghini Huracan

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

806 pk sterke VF Engineering Lamborghini Huracan

Reageer op deze video