in

ACR Performance Aston Martin Vantage buldert door Tokyo

Voordat de Tokyo Auto Salon van start ging besloot fotograaf Larry Chen om met Hiro Akane, de man achter ACR Performance, een rit te maken over de beroemde Bayshore Route. Ook wel bekend als Wangan, van de gelijknamig anime- en mangaserie.

Chen reed in zijn 1999 Nissan R34 GT-R en werd vergezeld door Akane in een monsterlijke uitvoering van de Aston Martin Vantage. Dit was het nieuwste demomodel van ACR Performance en de V8 Vantage was uitgerust met alle mogelijk upgrades die je maar kunt wensen.

De Aston Martin is voorzien van een wide-body kit gemaakt van carbon fiber, die de spoorbreedte aan de voorkant met 9,5 cm verbreed en de achterzijde met maar liefst 14cm. De koolstofvezel-onderdelen zijn gebaseerd op de GTE en GT3-racewagens van Aston Martin waardoor deze straatauto meer op een raceauto lijkt.

Dankzij een GMR-supercharger levert de 4.3-liter V8-motor nu zo’n 800 pk. De achtcilinder ademt vrijuit door een GT4-uitlaat, zonder katalysator en zonder einddempers. Het geluid is dan ook oorverdovend en als Larry Chen en zijn cameraman achter de ACR Performance Vantage rijden over de Wangan giechelen ze als twee tienermeisjes bij een concert.

Na een tour over de Bayshore Route rijdt het duo een parkeergarage in zodat Hiro Akane alles kan vertellen over de ACR Performance Vantage. Dit gedeelte begint bij ongeveer 5 minuten in de video. Dus wil je meer weten over deze waanzinnig gave build, blijf dan vooral kijken!

Video: ACR Performance Aston Martin Vantage buldert door Tokyo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Chris Harris test de Toyota GR86.

Chris Harris test de Toyota GR86

Financial lease voor wie is deze vorm van leasing interessant

Financial lease: voor wie is deze vorm van leasing interessant?