in

Alfa Romeo Mole Costruzione Artigianale

Het is een mond vol, de Alfa Romeo Mole Costruzione Artigianale 001. Het is de nieuwste creatie van Mole Automobile gebaseerd op het chassis van een 4C met een unieke carrosserie.

Het Italiaanse Umberto Palermo Design heeft de 4C compleet gerestyled met retro louvre-achterklep en een Zagato-achtige kont. De voorkant van de Artigianale 001 is van voren gezien zeker niet onaardig, maar bij het zijaanzicht zie je dat de neus iets uitsteekt en dat doet toch iets af de lijn vinden wij. Afgaande op de video lijkt de auto ook iets langer en breder dan een standaard 4C.

Mole heeft ook het interieur van de eenmalige creatie aangepakt, waarbij het dashboard nu is bekleed met leer en de bedieningselementen samen met de ventilatieopeningen van geborsteld aluminium lijken gemaakt te zijn. Er is ook een bijpassende lijn met tassen van Tramontano ontworpen, want dit is Italië en tassen moeten te allen tijde worden gecombineerd met je auto.

De officiële onthulling vindt later vandaag plaats dus als weer meer technische details hebben zullen we dit bericht aanvullen.

Video: Alfa Romeo Mole Costruzione Artigianale

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Webber en Coulthard racen op de ranch van Carlos Sainz

The grand tour season 3 gespot

Opnames The Grand Tour Season 3 zijn begonnen