in

De allereerste Bugatti Chiron op Nederlandse platen

Michel Perridon heeft de allereerste Bugatti Chiron op Nederlandse platen in ontvangst genomen. De 1.500 pk sterke hypercar staat sinds 12 april op kenteken NT-595-G en werd gisteren opgehaald bij Pon Luxury Cars in Leusden. Dat bleef in de spotters community niet onopgemerkt en dus hebben we nu al beelden van het nieuwste familielid van DutchBugs.

Michel Perridon, ooit sponsor van Jos Verstappen met Trust, bezit al drie Veyrons en maakte voor deze zilvergrijze Chiron 3.427.615 euro over naar Pon Luxury Cars. In onderstaande video zien we Michel achter het stuur van zijn nieuwe Bugatti slechts enkele uren nadat hij de hypercar in ontvangst had genomen.

DJ Afrojack en ondernemer Jeroen van den Berg hebben ook een Bugatti Chiron in bestelling staan. Wil je weten wat een van de beste autojournalisten van de Chiron vond, kijk dan deze aflevering van Top Gear.

Video: allereerste Bugatti Chiron op NL platen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Cayman 'GTR'

Cayman ‘GTR’ met 4.2-liter 911-motor

BMW E30 Time Attack

Deze BMW E30 Time Attack raceauto is te cool