in

Alpina D3 BiTurbo Promovideo

Chris Harris testte al eens de benzinevariant van Alpina en nu komt het merk met een promovideo van de dieseluitvoering. Als je op zoek bent naar een snelle, diesel-aangedreven, BMW 3-serie en de 330d voldoet niet dan is de Alpina D3 Biturbo de beste keuze.

De Alpina D3 BiTurbo is namelijk flink sterker dan de standaard 330d, de twin-turbo 3.0-liter motor levert namelijk 350 pk en 700 Nm koppel, dat 91 pk en 140 Nm meer. Logischerwijs is de Alpina D3 ook een stuk sneller, met een 0-100 sprinttijd van 4,6 seconden is hij 0.6 seconden sneller en de top ligt op een onbegrensde 278 kilometer per uur.

Alpina wijkt nooit af van het bekende recept en dus zien we ook op deze B3 de bekende Alpina-velgen, Alpina-blauw en wat kleine aerodynamische aanpassingen. Niet vernieuwend maar wel vertrouwd mooi! In onderstaande video stelt Alpina de nieuwe D3 BiTurbo aan ons voor.

Video: Alpina D3 BiTurbo Promo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jeremy Clarkson Test McLaren P1

Jeremy Clarkson Test McLaren P1

Ferrari 512M Op Spa-Francorchamps

Ferrari 512M Op Spa-Francorchamps