in

Apollo IE laat zijn V12 horen in Genève

De Apollo Intensa Emozione kwam naar Genève om zichzelf te laten zien tijdens de belangrijkste autoshow van het jaar. Dat deed de fabrikant overigens niet op de beursvloer, die luxe is voorbehouden aan grote fabrikanten die tonnen betalen voor een plek.

Apollo had haar 780 pk sterke supercar gedurende twee dagen tentoongesteld bij het La Reserve hotel, net buiten het centrum van Genève. Daarnaast reed de V12-aangedreven Intensa Emozione regelmatig door de stad en trok daarmee een hoop bekijks.

Een slimme zet want met al die filmende spotters werd er genoeg “buzz” gecreëerd op social media en daar haakte de fabrikant op in door de hashtag #FINDTHEIE te introduceren. Als je een foto plaatste met deze hashtag dan maakte je kans op een ritje in de IE. Toch wel een coole manier om je auto onder de aandacht te brengen!

Van de 1.250 kg wegende Apollo Intensa Emozione worden slechts 10 exemplaren gebouwd, met een prijskaartje van ongeveer 2.6 miljoen dollar per stuk.

Video: Apollo IE laat zijn V12 horen in Genève

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Camaro breekt glazen deur

Camaro is zo luid dat glazen deur kapot springt

LHD Nissan Skyline R34 GT-R

Is dit de perfecte Nissan Skyline R34 GT-R?