in

Aston Martin One-77 Review

Een review van een auto die twee jaar geleden voor het eerst de showroom verliet is vrij ongebruikelijk, zelfs als het voertuig in kwestie een supercar is. Aston Martin had echter gezworen om geen enkele Aston Martin One-77 uit te lenen aan een journalist, dus reviews van de One-77 zijn zeer, zeer zeldzaam.

De enige manier om een One-77 te testen was om een eigenaar te vragen zijn auto uit te lenen, geen gemakkelijke taak als het gaat om een € 1,5 miljoen kostende hypercar waarvan er slechts 77 bestaan. EVO’s Harry Metcalfe kreeg het toch voor elkaar en dus kunnen we nu voor het eerst kijken naar een review van de Aston Martin One-77.

Journalisten en fans klagen vaak dat alle Aston Martins op elkaar lijken. De vraag is dus hoe uniek is de Aston Martin One-77 en kan de hypercar concurreren met de Pagani Huayra en de Bugatti Veyron? Op al deze vragen krijg je antwoord in deze 14 minuten durende rijtest.

Video: Aston Martin One-77 Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

F1 Legends - Mario Andretti

F1 Legends – Mario Andretti

WRC 2012 - Season Review

WRC 2012 – Season Review