in

Aston Martin Valkyrie door het drukke Monaco

De drukke en krappe wegen van Monaco staan vol politieagenten die hard optreden tegen iedereen die ook maar een beetje gas geeft. Een hypercar als de Aston Martin Valkyrie is dus niet echt in zijn element in deze omgeving.

David Coulthard werd onlangs gespot achter het stuur van een Aston Martin Valkyrie, terwijl hij stapvoets door het centrum van Monte-Carlo reed. Het geluid van de 6,5-liter atmosferische Cosworth V12 wordt overstemt door het gejank van sequentiële transmissie en de zogenaamde ‘straight-cut gears’. Een typisch geluid wat je vaker hoort bij raceauto’s die op lage snelheid rijden.

Het is onduidelijk of Coulthard daadwerkelijk de eigenaar is van deze Valkyrie, chassis #086 en afgewerkt in Marina Blue met een lichtblauw Alcantara-interieur, maar we hopen dat hij de hypercar op zijn minst nog eens goed op zijn staart kan trappen. We snappen dat jullie dat ook graag willen zien, dus bekijk dan deze pagina met Valkyrie-video’s.

Video: Aston Martin Valkyrie door het drukke Monaco

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche 911 Sally Special

Porsche brengt de Porsche 911 Sally Special uit!

Bestelautoverzekering afsluiten? Zo doe je dat!

Eenvoudig een bestelautoverzekering afsluiten? Zo doe je dat!