in

Audi Quattro ontmoet R8 V10 Performance in de Alpen

De originele Audi Quattro samen Audi’s nieuwste Quattro-monster, de 2019 R8 V10 Performance in de met sneeuw bedekte Alpen.

Zelfs als je geen Audi-fanboy bent kun je niet anders dan genieten van de nieuwste video van Auditography. De prachtige Alpen onder een deken van witte sneeuw, lege bergwegen en het geluid van 15 cilinders die een symfonie creëren in de bergen, dat moet een geweldige dag geweest zijn voor de bestuurders!

Ondanks de aanwezigheid van de nieuwe R8 V10 Performance, is het de originele Audi Quattro die de show steelt in deze video. De versie die we hier zien is gehuld in de beroemde kleuren van Walter Röhrl’s raceauto en beschikt over een 2.2-liter vijfcilinder turbomotor met 230 pk. De Ascari blauwe R8, zonder de vier ringen op zijn neus, heeft een atmosferische V10-motor met een inhoud van 5204cc en 620 pk.

Zoals gebruikelijk bij video’s van Auditography zijn de beelden om van te smullen, maar ontbreekt het aan echte actie. Dat is ze vergeven, als je auto’s zo mooi beeld kunt vastleggen is er geen actie nodig.

Video: Audi Quattro ontmoet R8 V10 Performance

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Mercedes-AMG A45 met 600 pk

Deze Mercedes-AMG A45 heeft 600 pk en een top van 300 km/h

bmw-m340i-touring

Snelle 3-Serie Touring gespot: M340i