in

Audi RS3-bestuurder haalt rare fratsen uit tijdens dragraces

Dragracen is de makkelijkste vorm van autosport, zeker in standaard straatauto’s. Je wacht tot de groene lichten verschijnen en rijdt vervolgens zo snel mogelijk naar de finishlijn. Je hoeft niet te remmen, je hoeft nauwelijks te sturen en met de hedendaagse versnellingsbakken ook niet te schakelen. En toch zijn er bestuurders die het verprutsen.

Zo vergeten sommige bestuurders dat ‘R’ niet voor race staat en soms wordt er een ‘money shift‘ gedaan. Dit gaat allemaal per ongeluk, maar wat onderstaande Audi RS3-bestuurder doet is opzettelijk en compleet idioot.

Tijdens het Spring Event dragracet de Audi RS3 tegen verschillende auto’s. Iedere auto heeft zijn eigen rijbaan, afgescheiden door een gele markeringslijn. Maar iedere keer als de RS3-bestuurder voorop ligt in de dragrace, kruist hij naar de andere baan en gaat voor zijn tegenstander rijden. Dit doet de Audi-bestuurder niet één keer, maar tot drie keer toe!

Nog nooit hebben we zoiets idioots gezien en we verbazen ons dat de organisatie dit driemaal toeliet.

Video: RS3-bestuurder haalt rare fratsen uit tijdens dragraces

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Een auto huren voor een maand

Een auto huren voor een maand

Deze Volkswagen Golf GTI heeft een 950 pk Volvo-motor

Deze Volkswagen Golf GTI heeft een 950 pk Volvo-motor