in

Audi RS7 Review

Hopsa, nog geen week na de officiële lancering heeft XCar al een Audi RS7 exemplaar te pakken voor een review. Zoals we eerder al schreven maakt de Audi RS7 gebruik van de 4.0 TFSI V8 motor welke 560 pk levert en een maximaal koppel van 700 Nm. Net als alle andere RS modellen is de RS7 ook uitgerust met quattro permanente vierwielaandrijving met centrale sper. Standaard wordt 60 % van de aandrijfkracht naar de achterwielen gestuurd en 40 % naar voren.

De Audi RS7 is een zeer ruime en praktische auto, maar met zeer bijzondere prestaties. 0-100 in 3.9 seconden in een auto van dit formaat is gewoon enorm snel en dan hebben we het nog niet over een onbegrensde topsnelheid van 305 km/. XCar vraagt zich dan ook terecht af of dit “the best is of all worlds? De RS7 is bizar snel, pracktisch en prachtig om naar te kijken, maar wie legt er 145.900 euro voor neer? XCar zoekt het uit.

Video: Audi RS7 Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lamborgini Gallardo GT3 Gaat Bijna Over Kop

Lamborgini Gallardo GT3 Gaat Bijna Over Kop

Russische vader redt gezin van rollende Lada

Russische vader redt gezin van rollende Lada