in

Audi S4 B5 met V10-motor is een prachtig project

We kennen allemaal de beroemde Audi S4 B5 van Philipp Kaess, uitgerust met een ruim 1.000 pk sterke RS4-motor. Helaas brandde deze S4 eind vorige jaar compleet af, maar inmiddels is Phillipp bezig met versie 2.0. Dat is een interessant project om te volgen, maar niet het enige interessante S4-project.

Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan werkt ene Martin Harp aan een Audi S4 B5 met een 5.2-liter V10-motor. En daar komen misschien nog twee turbochargers bij! Deze build wordt helaas niet zo goed vastgelegd als het project van Phillipp, die inmiddels fulltime YouTuber is. Daarom kun je het beste deze Facebook-pagina volgen voor updates van Project B5.2-V10.

Twee maanden geleden werd er voor het laatst een video gepubliceerd, namelijk de eerste start van de tiencilinder in de S4 B5. We hopen snel meer video’s te zien!

Video: Audi S4 B5 met V10-motor

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Getunede Ford Focus RS haalt 284 kmh

Getunede Ford Focus RS haalt 284 km/h

De kerstman in een 400 pk BMW

De Kerstman in een 400 pk BMW M3