in

Australiër stopt even om te tanken tijdens achtervolging

Dit zie je ook niet iedere dag, tijdens een achtervolging ten noorden van Melbourne stopt de bestuurder van een BMW 3-serie gewoon tijdens de vluchtpoging om te tanken, niet één keer, maar … drie keer!

De bestuurder was een 15-jarige jongen die met snelheden van 150 km/h door Victoria reed. De politieauto’s moesten uiteindelijk de achtervolging staken omdat het te riskant werd voor het publiek, hadden ze nou maar deze uitvinding op hun auto’s zitten. De BMW werd vervolgens nog enige tijd achtervolgd door een politiehelikopter, maar ook deze haakte uiteindelijk af waarna de BMW aan de horizon verdween.

Twee meisjes die op de achterbank zaten, en tijdens een tankstop uitstapten, werden direct door de politie gearresteerd. Nadat de BMW gedumpt was werden een dag later een 17-jarig meisje en 15-jarige jongen gearresteerd. Het is onduidelijk of het hierbij om de bestuurder gaat, aangezien de politie nog op zoek is naar één jongen.

Video: Australiër stopt om te tanken tijdens achtervolging

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

porsche-918-spyder-vs-ferrari-enzo

Deze Porsche 918 Spyder vs ‘Ferrari Enzo’ review is geweldig

Deze 6-Rotor BMW M6 is pure magie!

Deze 6-Rotor BMW M6 is pure magie!