in

Aventador LP 700-4 Roadster in de Zwitserse Alpen

Het is vrijwel onmogelijk om nog echt nieuwe dingen te schrijven over de Lamborghini Aventador. Het meeste weten we wel, hoeveel hij kost, wat hij verbruikt en hoe hard hij kan. Iedereen herkent de iconische vorm van wat mogelijke de laatste atmosferisch aangedreven V12 van Lamborghini is voordat hij vervangen wordt door een hybride model.

Het officiële debuut vond plaats op 28 februari 2011. De Aventador kende verschillende specificaties, met visuele en technische verbeteringen en verschillende uitvoeringen van de 6,5-liter krachtbronnen.

De line-up omvatte de LP 700-4 Coupe en Roadster, die vervolgens werden vergezeld door de LP 750-4 SuperVeloce en uiteindelijk werden vervangen door de LP 740-4 S en S Roadster. Een paar jaar geleden brak de LP 770-4 SVJ het record van de Nürburgring voor productiewagens. En dan zijn er nog de speciale edities, zoals de Aventador J, 50 Anniversario, SC18 Alston en SVJ 63 Roadster, of de Veneno en Sian, die hetzelfde platform delen.

In deze video zien we de Lamborghini Aventador Roadster schitteren in een in de Zwitserse Alpen opgenomen film. Speciaal voor deze opname werden er Ferrada USF02-wielen onder deze iconische auto gemonteerd.

Je hebt geen popcorn nodig om deze video te bekijken, want hij is slechts 2 minuten lang. Maar de combinatie Alpen en Aventador is wel genieten.

Video: Aventador LP 700-4 Roadster in de Zwitserse Alpen

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Giga crash Ott Tänak tijdens Rally Monte-Carlo

De originele Audi R8 vs de nieuwe R8 Performance

De originele Audi R8 vs de nieuwe R8 Performance