in

Beginnend bestuurder rijgt boetes aaneen op A12

Als je net je rijbewijs hebt gehaald word je gekwalificeerd als beginnend bestuurder voor de eerste 5 jaar. Beginnende bestuurders krijgen krijgen te maken met een strafpuntensysteem voor zware overtredingen in het verkeer. Word je twee keer gepakt door de politie, dan kun je je rijbewijs inleveren en moet je opnieuw examen doen.

De verkeerspolitie Midden-Nederland filmde deze pickup truck op de A12 met daarin een beginnend bestuurder en een aantal vrienden. De truck valt op doordat hij de politie passeert via een afgesloten rijstrook en dus wordt de achtervolging ingezet. Al snel volgen er nog meer overtredingen, zoals rechts inhalen en een snelheidsoverschrijding van 30 km/h.
Al deze overtredingen zorgen voor een reeks aan boetes en een verplichte EMG cursus, al met al goed voor €3.500 aan kosten.

Beginnend bestuurder rijgt boetes aaneen op A12

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Voormalig Stig test Porsche 962 Rothmans

Voormalig Stig test zijn droomauto: Porsche 962 Rothmans

Klokje Rond - Audi A8 4.2 met 342.058 km

Klokje Rond – Audi A8 4.2 met 342.058 km