in

Bellende bestuurder heeft extreem veel geluk bij frontale botsing

Deze video verscheen in onze lijst met aanbevelingen en hoewel de video al in december ’21 geüpload werd naar YouTube, wilden we hem toch met jullie delen.

Deze beelden zijn opgenomen in Spanje en tonen een bestuurder die drukker bezig is met zijn telefoon dan met autorijden. De bestelbus komt op de andere weghelft terecht waar hij frontaal op een tegemoetkomende kiepwagen botst.

De klap is enorm en vernietigd de gehele cabine, maar wonderwel lijkt de bestuurder ongedeerd. Omdat hij ogenschijnlijk geen gordel droeg hangt de bestuurder half uit de cabine en bij het uitstappen zien we hem een telefoon van de stoel pakken. Ongelooflijk…

Small overlap crashes behoren tot de gevaarlijkste botsingen en daarom worden ze uitgebreid gesimuleerd in crashtests van EuroNCAP en IIHS. Maar ik geloof niet dat ze deze uitkomst kunnen simuleren.

Video: Bellende bestuurder heeft extreem veel geluk

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Hennessey Venom F5 haalt 437 kmh tijdens testrun

Hennessey Venom F5 haalt 437 km/h tijdens testrun

Nieuwe BMW G87 M2 gespot op de Nürburgring

Nieuwe BMW G87 M2 gespot op de Nürburgring