in

Best Driver’s Car 2013 – Aston Martin Vanquish Hot Lap

Het is begonnen, de Motor Trend Best Drivers Car Competition. In handen van coureur Randy Pobst leggen alle auto’s deze week een geklokte ronden af op het circuit van Laguna Seca. Vandaag trappen we af met de 2013 Aston Martin Vanquish!

Als we heel eerlijk zijn dan loopt Aston Martins eigenlijk achter op veel andere exotische merken als het gaat om technologie en motoren, het is geen echte supercar maar eerder een Super-GT. De bekende 6.0-liter V12 levert 573 pk en 620 Nm koppel, goed voor een 0-100 sprint van 4.1 seconden en een topsnelheid van 295 kilometer per uur.

Het is prachtige auto, misschien wel de mooiste van de groep, maar een echt circuit beest is het niet. Dat wil niet zeggen dat Randy Pobst het rustig aan doet op Laguna Seca, er moet het uiterste gehaald worden uit de Vanquish op het circuit en op de openbare weg om te weten of de Aston Martin aanspraak maakt op de titel Best Drivers Cars 2013.

Video – Aston Martin Vanquish Hot Lap

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jaguar XFR-S vs Mercedes E63 AMG

Jaguar XFR-S vs Mercedes-AMG E63

Best Drivers Car 2013 - SRT Viper Hot Lap

Best Driver’s Car 2013 – SRT Viper Hot Lap