in

Best Driver’s Car 2014 – BMW M4 Hot Lap

De Motor Trend Best Drivers Car Competition is het jaarlijks hoogtepunt van Motor Trend Magazine. Ieder jaar testen ze een flink aantal supercars en sportauto’s om uit te zoeken welke auto uit het huidige productiejaar het beste rijdt. In 2014 zijn er behoorlijk wat nieuwe sportauto’s en supercars gelanceerd dus wij kunnen niet wachten om alle video’s te bekijken.

Het belangrijkste onderdeel is de Hot Lap van coureur Randy Pobst op Laguna Seca, iedere auto wordt zo snel mogelijk over het circuit heen gejaagd om te kijken welke tijd er op de klok kan worden gezet. Omdat het vermogen van de deelnemers nogal uiteenloopt is de rondetijd niet het allerbelangrijkste, belangrijker is het gevoel dat Randy Pobst heeft. Kun je de auto gemakkelijk op de limiet rijden, haalt de auto het beste uit jou naar boven en andersom.

De Motor Trend Best Drivers Car Competition werd vorig jaar gewonnen door de Porsche 911 Carrera 4S, hij volgde de Porsche 911 Carrera S uit 2012 op en de Ferrari 458 Italia uit 2011.

De eerste deelnemer die we vandaag zien is de BMW M4. Deze ‘Beemer’ kent voor ons geen geheimen meer, achterwielaandrijving, een 431 pk sterke twin-turbo zescilinder motor met 550 Nm aan koppel en 1.537 kg schoon aan de haak. Laten we snel kijken hoe de eerste deelnemer aan de Best Drivers Car Competition het er vanaf brengt.

Video: Best Drivers Car 2014 – BMW M4 Hot Lap

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari 355 Challenge klinkt glorieus tijdens hillclimb

Ferrari 355 Challenge klinkt glorieus tijdens hillclimb

Nissan 370 Z heeft geen remmen meer bij 210

Nissan 370 Z heeft geen remmen meer bij 210 km/h